Ontdek nieuwe mobiliteitsoplossingen voor pakketbezorging op de Velovak

Ontdek nieuwe mobiliteitsoplossingen voor pakketbezorging op de Velovak

De deuren van Evenementenhal Gorinchem gaan op zondag 18, maandag 19 en dinsdag 20 september open voor tweewielervakbeurs Velovak. Tijdens de aankomende editie kunnen niet alleen de retailers en sportspecialisten de nieuwste tweewielers en toebehoren ontdekken, ook de bezorgbranche kan kennis maken met verschillende nieuwe oplossingen op het gebied van tweewielers.

Ontdek nieuwe mobiliteitsoplossingen voor pakketbezorging op de Velovak
Op de aankomende editie van de Velovak is er extra veel aandacht voor mobiliteitsoplossingen in de pakketbezorging.

Op de ontmoetingsplaats voor de tweewielerbranche kun je in één dag verschillende leveranciers ontmoeten die jouw logistiek bedrijf verder helpen. Het aanbod varieert van fietsen, scooters, sportieve fietsen, cargo en steps tot onderdelen, accessoires, diensten en systemen. Op de editie van 2022 gaat er onder andere speciale aandacht uit naar hulpmiddelen in e-fulfilment. Zo presenteert International Mobility Group de scooters AGM Goccia GEV1200 en de Horwin EK1 DS speciaal voor het delivery segment.

Op het gebied van de fietsen zijn er onder andere de nieuwste (cargo-) modellen te ontdekken bij Timyo E-bikes (Keola, Van Dijck en Muon E-bikes), QWIC, Huyser Fietsen, Freebike, Roetz-Bikes en BESV. VELLO BIKE presenteert een speciale cargo-oplossing tijdens de vakbeurs. Ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van software voor een optimaal vlootmanagement vind je terug op Velovak bij Tracefy, Trackap en Busybee Bike Products (PowUnity BikeTrax).

Op de Velovak Academy staat dagelijks een interessant programma klaar voor de bezoeker. Op dinsdag 20 september om 11:30 uur vertelt Joost Legtenberg van AXA-IN meer over de connected e-bike. Hoe het een en ander precies werkt en wat het kan betekenen voor het contact met de klant. Andere thema’s die naar voren komen zijn:

  • Zondag 18 september: Lithiumbatterijen – niet zo onschuldig als ze lijken door Asecos / Denios.
  • Maandag 19 september: Jouw onderneming onderscheiden door Roel Peerenboom van Peerenboom Fietsen.
  • Dinsdag 20 september: Het fietsplan en certificaat Fietsvriendelijk Bedrijf door Max Mooij.

Testparcours

Tijdens de vakbeurs is het mogelijk om de nieuwste fietsen, scooters en steps uit te testen. Verschillende stands liggen direct aan het indoor Testparcours, waardoor je eenvoudig vanaf de stand een testrit kunt aanvragen en de baan op kunt gaan.

Digitale draagtas

Met de Smart Badge die elke bezoeker ontvangt bij aankomst kun je door het scannen van de Smart Badge contactloos informatie van de exposanten te verkrijgen. Hierdoor creëer je een persoonlijk overzicht van je beursbezoek en verzamel je de voor jou relevante producten bedrijfsinformatie. De Smart Badge is een soort digitale draagtas.

Dit artikel is gesponsord door Easyfairs.