nieuws

Grensloos: automatiseren vanuit één centraal informatiesysteem

Logistieke dienstverlening 540

Grensloos Pluriform e-logisitics & e-commerce software biedt sinds kort full service logistieke dienstverleners de mogelijkheid bedrijfsbreed te automatiseren vanuit één centraal informatiesysteem. Het bedrijf komt met een Proof of Concept voor belangstellenden.

Grensloos: automatiseren vanuit één centraal informatiesysteem

Het bedrijf nodigt belangstellende bedrijven uit voor een Proof of Concept. “Men wordt dan innovatie-gebruiker van de Grensloos Pluriform e-logistics & e-commerce software. Het is daarbij mogelijk om enerzijds de bestaande functionaliteit te evalueren en anderzijds actuele innovaties direct in testen/of productie te evalueren.’

Eén centraal informatiesysteem

Na een uitgebreid onderzoek constateerde Grensloos dat logistieke dienstverleners vaak met veel los aan elkaar gekoppelde applicaties werken.
Directeur Joost Eras: “Dit gaat altijd gepaard met remmingen en stagnerende groei. We hebben ons daarom ten doel gesteld om de beste partij te zijn op het gebied van e-logistics en e-commerce software voor logistieke dienstverlenende partijen. Grensloos Pluriform e-logisitics & e-commerce software biedt nu expertise om voor full service logistieke dienstverleners bedrijfsbreed te automatiseren vanuit één centraal informatiesysteem.’’

Grensloos Pluriform

De klanten van Grensloos zijn partijen die ordergestuurd of projectmatig produceren. ”Het zijn veelal producenten met eigen productielocaties, merken, importeurs en exporteurs met externe productie en groothandelsbedrijven, die bedrijfsbreed kunnen werken vanuit een centraal Grensloos Pluriform e-logistics & e-commerce informatiesysteem’’, laat Eras weten.

ESi begon in 1994 onder de naam en is een kwart eeuw later gegroeid tot IT-bedrijf Grensloos. In 2018 is de nieuwe merknaam Grensloos met bijbehorend platform gelanceerd:  www.grensloos.nl.

Meer info? Vraag de gratis brochure aan. 

Dit artikel is gesponsord door Grensloos.

 

Reageer op dit artikel