Zo optimaliseer je je verpakkingsactiviteiten

Zo optimaliseer je je verpakkingsactiviteiten

Minder tijd, minder ruimte en steeds meer bestellingen om in te pakken en te verzenden? Sealed Air biedt een oplossing voor kleine en middelgrote e-commercebedrijven.

Veel nieuwe e-commercespelers die een snelle groei doormaken, merken dat wanneer de vraag en het aantal bestellingen drastisch toenemen, hun orderpickstation de neiging heeft om te verzadigen. Dit kan invloed hebben op andere activiteiten binnen en buiten het inpakproces.

Dit betekent ook dat er vaak dringend meer ruimte en tijd nodig is voor de voorbereiding van pakketten. Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan vanwege een sterke groei of zelfs door de seizoensgebondenheid die kenmerkend is voor deze sector, is het noodzakelijk om de ruimte en tijd die worden besteed aan verpakkingsactiviteiten te optimaliseren.

Nieuwe QuikWrap-oplossingen

De twee nieuwe beschermende verpakkingsoplossingen QuikWrap Nano en QuikWrap M van Sealed Air zijn ontworpen om tijd en ruimte te besparen. Deze gebruiksklare systemen zijn compact en gebruiksvriendelijk en vereisen geen elektriciteit, onderhoud of montage.

De systemen, die kunnen worden omschreven als ergonomische dispensers, stellen de operator in staat om de beschermende verpakking naar behoefte uit te rollen. De verpakking bestaat uit een laag honingraatpapier en een laag aanpasbaar glad papier die samen een lichte, efficiënte en recyclebare verpakking vormen voor elk type artikel. De Tear & Hold-technologie garandeert een snel en 100% veilig gebruik voor de gebruiker. Hierdoor is een schaar niet meer nodig.

Compacte systemen

Andrea Questa, EMEA Fulfillment Paper Solution Manager bij Sealed Air, legt uit: "De QuikWrap Nano- en QuikWrap M-oplossingen van Sealed Air zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke, ruimtebesparende en efficiënte oplossing voor papieren verpakkingen. Beide nieuwe systemen zijn zeer compact en daardoor geschikt voor kleine werkplekken.”

Bijzonderheden

Enkele bijzonderheden over deze twee nieuwe oplossingen:

  • de QuikWrap Nano van Sealed Air is het kleinste dubbele papieren verpakkingssysteem op de markt en is voornamelijk bedoeld voor activiteiten met een laag volume. Deze golfkartonnen dispenser bevat 61 meter van de twee beschermende materialen (glad papier en honingraatpapier). Zowel de dispenser als het gladde papier kunnen voorbedrukt worden. Zodra de dispenser leeg is, kan het geheel worden gerecycled via de recyclingdiensten die lokaal beschikbaar zijn;
  • de QuikWrap M van Sealed Air is eenvoudig navulbaar en is meer geschikt voor middelgrote volumes. De lichtgewicht en stevige metalen constructie biedt plaats aan grotere verbruiksrollen (1.700 meter).

Dit artikel is gesponsord door Sealed Air