‘De kwaliteit van onze medewerkers zit in onze pallets’

‘De kwaliteit van onze medewerkers zit in onze pallets’
Erik van Geloven zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat de lading goed in de gaten wordt gehouden.

Waar zou je zijn als je pallets niet kan gebruiken omdat ze beschadigd zijn of omdat je ze om welke reden dan ook niet hebt? Pallets zijn misschien wel een low-interest product, maar zodra ze je supply chain verstoren zijn ze belangrijker dan ooit. “Bij IPP zorgen we ervoor dat de pallets altijd op z’n best zijn, en dat komt door onze mensen.” Wie zijn ze? Maak hier kennis.

“Onze medewerkers zijn van zo’n grote waarde voor ons bedrijf, omdat ze allemaal dezelfde principes nastreven.” Eva Brands van IPP zet de bedrijfsprincipes op een rij: “Easy to work with – toegankelijk, deskundig, transparant en 24/7 beschikbaar; working with high standards – onze pallets zijn gemaakt om lang mee te gaan, maar indien kapot repareren we ze en leveren we gewoon wat we afspreken; going the extra mile – letterlijk en figuurlijk gaan we verder om klanten te voorzien in alles wat ze nodig hebben. We voegen de daad bij het woord en in onze Europese campagne laten we zien dat de kwaliteit van onze medewerkers terug te vinden is in onze pallets.”

Connected Load Carrier

Het bedrijf verliest geen lading meer uit het zich als de optie ‘slimme’ pallet wordt ingezet. In samenwerking met Connected Load Carrier, een gespecialiseerd IoT-bedrijf, is er een mogelijkheid om de locatie van een vracht te volgen, de supply chain te optimaliseren en nog veel meer! Salesmanager Erik van Geloven zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat de lading goed in de gaten wordt gehouden.

Samen met Davy Baars van Connected Load Carrier vertelt Van Geloven in dit interview meer over de eindeloze mogelijkheden die het gebruik van ‘slimme’ pallets biedt en waardoor met hen werken zo gemakkelijk kan zijn.

Vergeten pallets bij Intersnack

Het kan wel eens gebeuren dat er wordt vergeten om pallets te bestellen – we zijn allemaal mensen. Geen zorgen! Zij zetten die stap extra om de pallets toch nog te bezorgen – altijd en overal – en te voorkomen dat de productie moet stoppen. Beschikbaarheid van pallets is tenslotte essentieel om de activiteiten en logistiek draaiende te houden.

Dit is het verhaal van Intersnack Duitsland, waar in dit interview uitgebreid wordt besproken hoe de Duitse country director Stefan Herbergs zelf te hulp schoot en het zo snel mogelijk wist op te lossen.

PepsiCo

Een groot, internationaal bedrijf als Pepsico vindt zaken als voedselveiligheid, palletkwaliteit en de betrouwbaarheid van leveringen ontzettend belangrijk. Dat begrijpen wij goed en voor ons is het niets minder dan vanzelfsprekend. Daarom werken we met hoge normen om u kwaliteitspallets te leveren om uw goederen veilig van A naar B te vervoeren. Zeker in geautomatiseerde magazijnen moeten pallets makkelijk en veilig te gebruiken zijn.

Ze bezochten een Kuehne & Nagel-magazijn van klant PepsiCo. In deze video kom je meer te weten over hoe de samenwerking verloopt en hoe IPP elke dag resultaten levert.

Dit artikel is gesponsord door IPP.