Logistica en ICT & Logistiek 2022: focus op innovatie en inspiratie

Logistica en ICT & Logistiek 2022: focus op innovatie en inspiratie
Logistica Next biedt een compleet overzicht van partners uit binnen en buitenland met producten en diensten op het gebied van intralogistiek.

Vakbeurzen Logistica en ICT & Logistiek 2022 verleggen hun focus op innovatie en inspiratie. Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 november vinden deze vakbeurzen plaats in de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht. De sector staat voor de uitdaging om logistieke operaties wendbaarder, veiliger en duurzamer te maken.

Hoe houd je als organisatie grip op de logistieke operatie in deze veranderende wereld? Deze vraag staat onder andere centraal tijdens de Logistica en ICT & Logistiek 2022. Met inspirerende verhalen, vernieuwende concepten en een compleet aanbod van vooruitstrevende en praktische oplossingen krijgen bezoekers informatie over de vraagstukken van vandaag én morgen.

Beide vakbeurzen richten zich in het bijzonder op eind- en medebeslissers. Van CEO tot supply chain directeur en logistiek manager in de retail, groothandel, transport en productie.

Een dreigende inflatiespiraal, oplopende energieprijzen, aanhoudende grondstoftekorten en een onverminderd krappe arbeidsmarkt hebben enorme impact op de logistieke sector”

Morgen ziet de wereld er anders uit

Een beurs met logistieke oplossingen voor de uitdagingen van morgen Paul Verdult, concept developer Jaarbeurs: “Een dreigende inflatiespiraal, oplopende energieprijzen, aanhoudende grondstoftekorten en een onverminderd krappe arbeidsmarkt hebben enorme impact op de logistieke sector. Hoe al deze ontwikkelingen exact uitpakken, is voor de sector lastig te voorspellen. Eén ding is zeker: morgen ziet de wereld er anders uit dan vandaag.”

Tijdens Logistica en ICT & Logistiek kunnen bezoekers zich laten inspireren door logistieke koplopers als IKEA, Plus Retail, Sligro, Fonq en Bol.com. Daarnaast presenteren onderzoekers van topuniversiteiten hun laatste bevindingen over hoe de sector veiliger, gezonder en aangenamer kan worden. In totaal nemen meer dan 250 partners deel aan de twee evenementen.

Dit artikel is gesponsord door Jaarbeurs Utrecht.