TGW biedt carrièrekansen bij Picnic voor mbo-technici

TGW biedt carrièrekansen bij Picnic voor mbo-technici
“We zijn vooral op zoek naar mensen met een opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek, maar ook zij-instromers zijn van harte welkom."

Ben jij een mbo-technicus op niveau 3 of 4 en wil je een waardevaste baan met goede (internationale) carrièremogelijkheden? Wil je werken in een bloeiende sector met de meest moderne technologie maar waar ook aandacht is voor jou als mens en voor een gezonde werk-privébalans? Dan is een job in het team van TGW voor het innovatieve distributiecentrum van Picnic in Utrecht wellicht iets voor jou. Site engineering manager Arno Post en key account manager Jan-Jaap Groot van TGW Benelux stellen zich graag aan je voor.

Wat is er mooi aan werken bij TGW?

“Wij zijn een zeer vooruitstrevend bedrijf en een absolute toonaangevende speler in de wereld van e-Grocery”, vertelt Jan-Jaap enthousiast. “De markt voor online boodschappen groeit als kool en kent een geweldige dynamiek. Consumenten stellen hoge eisen en willen snel, correct en op een duurzame manier worden beleverd. Om in die wereld voorop te lopen heb je superslimme logistieke systemen nodig met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van smart warehousing, robotica en Artificial Intelligence. Waarbij het ook gewoon fijn is om te werken in een schone omgeving met de juiste gereedschappen tot je beschikking."

"Picnic is een innovatief bedrijf dat hier fors op inzet en is recent in Utrecht begonnen met de bouw van zijn grootste en meest innovatieve distributiecentrum tot nu toe. Wij realiseren de implementatie van deze logistieke oplossing waar vervolgens ons Lifetime Services team 24/7 zorg zal dragen voor de operationele en de technische ondersteuning.”

Wat voor mensen zoeken jullie voor het Lifetime Services team?

“We streven naar een gezonde mix van mensen dus we zoeken zowel starters als ervaren technici”, vertelt Arno Post als verantwoordelijke voor het gehele team.

We streven naar een gezonde mix van mensen dus we zoeken zowel starters als ervaren technici”

“Ik ben vooral op zoek naar mensen met een opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek, maar ook zij-instromers zijn van harte welkom. Ik denk daarbij aan mensen die nu in de automotive werken en die een switch naar een sector met meer mogelijkheden willen maken. De totale bezetting van 60 collega’s zijn verdeeld over de diverse teams. Voor iedereen is er dus wel een uitdagende en innovatieve werkplek te vinden waar men zich verder kan ontwikkelen. Door de omvang en hoeveelheid aan technologieën in dit project kunnen zowel generalisten als specialisten hun hart ophalen.”

Wat maakt jullie aantrekkelijk als werkgever?

Jan-Jaap: “TGW is een A-merk en speelt in de champions league van de logistieke automatisering. We hebben kantoren over de hele wereld en mooie projecten gerealiseerd voor bedrijven als Puma, bol.com, Fource, Decathlon, Coop en vele anderen. Naast onze passie voor technologie zijn we ook een echt mensenbedrijf. Mensen laten groeien en continu bijleren zit in het DNA van ons bedrijf. We zijn respectvol naar elkaar en helpen collega’s om vooruit te komen."

"Arno en ik hebben samen meer dan 40 jaar ervaring met het begeleiden van mensen en het helpen hun ambities te verwezenlijken. Goed om te weten is dat we geen louter winstgedreven bedrijf zijn maar onderdeel is van de TGW Future Foundation, een stichting met enerzijds het bedrijf TGW en anderzijds de TGW Future Wings, de non-profit organisatie. Elke jaar wordt 10% van onze winst gedoneerd aan de TGW Future Wings die zich inzet voor maatschappelijke doelen wereldwijd. Aandacht voor mensen, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zit verankerd in onze bedrijfsstructuur.”

Mensen die interesse hebben, wat moeten die doen?

Arno: “Mensen die interesse hebben kunnen Jan-Jaap of mij persoonlijk bellen of appen maar ze kunnen natuurlijk ook onze website bezoeken of direct het sollicitatieformulier invullen”. Een tip is ook om onze TGW Insight pagina op onze website te bezoeken. Collega’s geven een inkijkje in hun beroeps- en privéleven en delen hun ervaringen bij TGW.  We zijn een bedrijf dat echt investeert in zijn mensen, dus opleidingen, hulpmiddelen en ondersteuning horen daar gewoon bij, net als écht goede arbeidsvoorwaarden. We geven alle aandacht aan het sollicitatieproces, de kennismaking en de proefperiode waarbij we vervolgens meteen overgaan naar een contract voor onbepaalde tijd.”

Belangstelling? Neem contact op

Arno.post@tgw-group.com  tel: 06 82241889
Jan-jaap.groot@tgw-group.com tel: 06 82 24 27 98

Dit artikel is gesponsord door TGW.