PODCAST - Zit bezorging terecht in het verdomhoekje?

PODCAST - Zit bezorging terecht in het verdomhoekje?

Bezorging zit in het verdomhoekje. Is dat terecht? Die vraag stelt Logistiek.nl aan Brenger, Hurby en Trunkrs in deze tweedelige podcast.

De werkdruk is te hoog, de pakketten komen te laat of beschadigd aan en het is te vol in de straat. Het lijkt wel alsof niemand een goed woord over heeft voor het bezorgvak. Reden voor Logistiek.nl om eens in te stappen bij drie bezorgers. Vervolgens reageren Dimitri Balai (Trunkrs), Wisse Koedam (Brenger) en Mark Fontein (Hurby) in de studio op de ervaringen van redacteur Esther Steenge. Ook geven ze hun mening op de stelling of pakketbezorging ten onrechte in het verdomhoekje zit.

Podcast Bezorging in verdomhoekje - deel 1

De gratis podcast bestaat uit twee delen van elk een halfuur. In het eerste deel delen de tafelgasten hun visie op de bezorgmarkt, de hoge werkdruk en onder andere avondbezorging.

We zetten een foto van de bezorger in de track & trace, zodat de consument weet wie er komt”

Podcast Bezorging in verdomhoekje - deel 2

In deel 2 van de podcast 'Bezorging in het verdomhoekje' hebben Balai, Koedam en Fontein het onder andere over de beperkingen van een kleine actieradius van de elektrische bezorgwagens. Daarnaast gaat het over teamgevoel en de controle op rijgedrag. Hoe houden zij het veilig in het verkeer?

Dit kleine autootje is onze USP. Het past goed bij de jonge bezorger en de ronde die Hurby maakt”

Bijbehorende video

Deze tweedelige podcast is onderdeel van de documentaire 'De bezorger is onderweg'. Met daarin veel meer fragmenten van de bezorgrondes die Steenge heeft meegereden. Bekijk hier de trailer:

Diane Essenburg

Diane Essenburg

Redacteur Logistiek.nl

Esther Steenge

Esther Steenge

Redacteur