Het geheim van de Autotote; een stil, automatisch magazijn

Het geheim van de Autotote; een stil, automatisch magazijn
De Autotote bevordert alle aspecten van de supply chain, van het verbeteren van nauwkeurigheid en snelheid tot het verminderen van afval.

De Autotote is de volgende ontwikkeling in intralogistieke containers van Loadhog. De containers zijn specifiek ontworpen om soepel en stil door automatische magazijnsystemen te rollen. Dit is mogelijk dankzij de versterkte wanden van de krat en de uitkraging op de randen van de ladingdrager.

De innovatie met een dubbelwandige basis is ontworpen om soepel en stil langs automatiseringssystemen te lopen, met behoud van een hoge mate van duurzaamheid en ultieme sterkte.

De diagonale ribbels versterken die basis volgens de hoogste standaard en de 100% gesloten onderkant beschermt het transportsysteem, wat helpt om kosten te besparen op het onderhoud van de band terwijl de grip en snelheid worden verbeterd.

Versterkte interactiepunten

De basis bestaat uit een gladde rand die het geluid op rollen vermindert en een afgeschuinde zijrand die zorgt voor een soepelere overgang tussen koppelbanen of tijdens een richtingsverandering. De Autotote heeft ook verschillende versterkte interactiepunten om de beweging binnen een geautomatiseerd shuttlesysteem te optimaliseren.

Toekomstbestendig

Intralogistiek en automatisering van warehousing wordt over de hele wereld steeds populairder en dwingt bedrijven om hun supply chains toekomstbestendig te maken. De Autotote bevordert alle aspecten van de supply chain, van het verbeteren van nauwkeurigheid en snelheid tot het verminderen van afval, en is geschikt voor alle transportbanden en transfereenheden, met een geoptimaliseerd basisontwerp dat doorbuiging en geluid vermindert.

Scheidingswanden

Er kunnen scheidingswanden aan de Autotote worden toegevoegd voor veelzijdige onderverdelingen, waardoor tot 1/8 segregatie mogelijk is voor meer vulling en beschikbare SKU's per systeem.

Andere verschillende optionele extra's zijn beschikbaar en kunnen helpen om de Autotote aan te passen aan de specifieke behoeften van het bedrijf, waaronder een gemakkelijk recyclebaar liftdeksel, geautomatiseerde barcode- en labeltoepassing en zowel open als gesloten handgreepopties.

Mix recycled en nieuw materiaal

Loadhog kan de container produceren met een mix van gerecycled en nieuw materiaal, waardoor u de koolstofclassificatie van uw supply chain kunt beschermen. Een circulaire economie wordt nu wereldwijd erkend en de promotie hiervan binnen uw supply chaine zal niet alleen uw bedrijf toekomstbestendig maken, maar ook een investering met een lange levensduur garanderen. 

Naarmate het belang van automatisering blijft groeien, zal de nieuwe innovatie van het bedrijf de operationele processen in een groot aantal sectoren verbeteren en moderniseren. Verwacht wordt dat de wereldwijde intralogistieke markt tussen 2020 en 2030 jaarlijks met 15,5% zal groeien, waardoor bedrijven worden aangemoedigd om van handmatige naar geautomatiseerde opslag te migreren en te investeren in de meest betrouwbare en efficiënte bakken voor een soepel proces.

De eerste Autotote die geproduceerd zal worden, heeft een voetafdruk van 650mm x 450mm en een hoogte van 320mm. Loadhog zal ook hoogtes van 220mm en 400mm aanbieden.

Dit artikel is gesponsord door Loadhog.