De highlights van het SMART LOGISTICS event

‘The Future of Logistics Starts Today’. Dit is het thema van het eerste SMART LOGISTICS-event. Met 100 Logistiek, ICT- en Supply Chain-managers is een blik op de logistieke toekomst geworpen. Wat staat ons in 2025 te wachten en hoe kunnen daar vanaf vandaag op inspelen?
Delen:

‘Think big, start small and scale fast’, aldus Jeroen van de Berg, trendwatcher en adviseur logistiek. Er gaan zaken in de logistiek en supply chain veranderen de komende jaren.

Door digitaal, flexibel en schaalbaar te zijn, speel je hier eenvoudig op in. In de whitepaper ’10 highlights SMART LOGISTICS’ staan de keynotes van het event. Vraag de whitepaper nu gratis aan.

Creëer een toekomst

Het jaar 2025 lijkt nog erg ver weg. Dit maakt het lastig voor veel organisaties om nu al te bepalen welke beweging richting de toekomst de juiste is.

Niet alleen focus en strategie, maar ook de praktische kant. Voldoet de software nog aan de eisen? Moeten we bijvoorbeeld de huidige orderpicktechniek optimaliseren? Is de indeling van het warehouse wel optimaal voor de prestaties van de medewerkers? En kan ik die prestaties meten om het maximale rendement te halen?

Al deze vragen kwamen aan bod tijdens het event en zijn vertaald naar de whitepaper.

Juist door nu stil te staan bij het logistieke proces is een toekomst te creëren waarmee op korte termijn meer efficiëntie en effectiviteit behaald worden. Een efficiënt logistiek proces is namelijk dynamisch en kan vaak door kleine optimalisaties een sprong vooruit maken.

Smart Logistics eventSMART LOGISTICS event

Het SMART LOGISTICS event werd afgelopen 22 november voor het eerst gehouden in samenwerking met Logistiek.nl, Value Chain, Honeywell en CaptureTech. Met 100 managers in de logistiek was het een groot succes. Naar verwachting wordt volgend jaar editie 2 georganiseerd.

Het event stond in het teken van de logistieke toekomst. In de basis bestaan logistieke processen uit schakels die zorgen voor in mindere of meerdere mate dat dit proces effectief verloopt. Juist hierop lag de focus tijdens het event.

Aan de hand van ontwikkelingen, klantcases en inspirerende onderwerpen leverde dit event een kijk op de toekomst; The logistics future starts today!

Wilt u volgend jaar bij de tweede editie van het SMART LOGISTICS event aanwezig zijn, blijf dan www.capturetech.nl/sle volgen.

Download de whitepaper 10 highlights SMART LOGISTICS

Dit artikel is gesponsord door CaptureTech.

Dit vind je misschien ook interessant