Smart Logistics: the Future of Logistics Starts Today

Technologie en innovatie zijn de twee voornaamste pijlers die zorgen voor constante verandering in de logistieke markt. Wekelijks vliegen termen als big data, machine learning en e-commerce je om de oren. Hoe past dit in de toekomstige supply chain? Verandert die zo snel dat we in 2025 een heel ander logistiek proces hebben?
Delen:

Die toekomst begint vandaag en het Smart Logistics event speelt hier op in door stil te staan bij het moment van NU. Wat staat ons vanaf nu en de komende jaren te wachten en hoe kunnen we hierop in spelen? Het antwoord op deze vragen komen aan het licht tijden het event op 22 november 2018.

Creëer een toekomst

Het jaar 2025 lijkt nog erg ver weg. Dit maakt het lastig voor veel organisaties om nu al te bepalen welke beweging richting de toekomst de juiste is. Niet alleen focus en strategie, maar ook de praktische kant. Voldoet de software nog aan de eisen? Moeten we bijvoorbeeld de huidige orderpicktechniek optimaliseren? Is de indeling van het warehouse wel optimaal voor de prestaties van mijn medewerkers? En kan ik die prestaties meten om het maximale rendement te halen?

Juist NU stilstaan bij het logistieke proces is een toekomst creëren waarmee er op korte termijn meer efficiëntie en effectiviteit behaald wordt. Een efficiënt logistiek proces is namelijk dynamisch en kan vaak door kleine optimalisaties een sprong vooruit maken.

Smart Logistics event

Jeroen van den Berg

Het Smart Logistics is een Benelux-event georganiseerd in samenwerking met Logistiek.nl, Value Chain, Honeywell en CaptureTech. Warehousing is en blijft in de toekomst een belangrijk onderdeel binnen de logistieke sector. In de basis bestaan logistieke processen uit schakels die zorgen voor in mindere of meerdere mate dat dit proces effectief verloopt. Juist hierop wordt gefocust tijdens het event. Aan de hand van ontwikkelingen, klantcases en inspirerende onderwerpen levert dit event een kijk op de toekomst; The logistics future starts today!

Inspirerende sprekers

Dr. Jeroen van den Berg, logistiek adviseur en trendwatcher, gaat tijdens zijn presentatie in op the future of logistics. Digitalisering heeft een grote impact op het hedendaagse bedrijfsleven. Het stelt nieuwe eisen aan de logistieke keten. Hoe kunnen bedrijven hun keten klaar maken voor de toekomst? Welke rol speelt software in deze transformatie? En is traditionele business-software eigenlijk wel in staat om in de behoefte te voorzien of is het tijd voor een nieuwe generatie software? Dit zijn enkele voorbeelden die tijdens zijn inspirerende verhaal naar voren komen.

Lees ook
Zo kan een WMS pakket moeiteloos meegroeien

Een van de sprekers: topcoach Marc Lammers

Marc Lammers, topcoach Nederlandse vrouwen hockey en Belgisch mannen hockey, is één van de inspirerende sprekers. Met innovatieve oplossingen en een nieuwe manier van leidinggeven wist hij zijn teams te prikkelen en te verbeteren. Met uiteindelijk resultaat Olympisch Goud in Beijing 2008 met de Nederlandse hockeydames. Marc legt tijdens zijn presentatie de link tussen innovatie in de sport en het bedrijfsleven. Hij beantwoordt de vraag: hoe kun je bestaande processen door er anders naar te kijken efficiënter en effectiever maken?

Waar, Wanneer en voor Wie?

Waar: Van der Valk Hotel Princeville. Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda, Nederland
Wanneer: 22-11-2018
Voor wie: Gericht op logistiek managers, algemene directie & ICT-managers.

Kijk hier voor meer informatie, het programma en inschrijving op Smart Logistics…

Dit artikel is gesponsord door CaptureTech.