nieuws

Businesspark Siberië in Venlo krijgt tweede dc

Warehousing

Vastgoedonderneming Built to Build is onlangs gestart met de bouw van een nieuw distributiecentrum op Businesspark Siberië in Maasbree bij Venlo. Het is het tweede dc dat verrijst op dit logistieke bedrijvenpark. Seacon Logistics zal een groot deel van dit dc gaan huren.

Businesspark Siberië in Venlo krijgt tweede dc

Het nieuwe en duurzame multi user distributiecentrum krijgt een omvang van circa 42.000 vierkante meter. Twee van de vier units van het distributiecentrum, circa. 22.500 vierkante meter, zijn inmiddels verhuurd aan logistiek dienstverlener Seacon Logistics uit Venlo. De units worden aankomende december opgeleverd.

Tweede uitbreiding in 2015

In het eerste kwartaal van volgend jaar zal op Businesspark Siberië  nog eens circa 18.000 vierkante meter aan distributieruimte worden opgeleverd. Dit pand krijgt twee units. Die zijn, zo meldt Built to Build , nog beschikbaar voor verhuur.

Brand Loyalty eerste vestiger

De eerste vestiger op logistiek bedrijvenpark Siberië in Maasbree bij Venlo is Brand Loyalty dat afgelopen jaar een Europees distributiecentrum van 45.000 vierkante meter in gebruik nam. Seacon Logistics verzorgt voor vijf jaar de logistieke operatie van dit EDC.

Reageer op dit artikel