Kies het abonnement dat bij jou past

Logistiek brengt nieuws en achtergronden voor verladers en vervoerders. Is praktijkgericht met focus op het optimaliseren van logistieke processen. Én behandelt als enige de totale logistieke keten, inclusief warehousing en distributie. Eigenlijk alles wat je als logistiek professional wilt en móet weten.​

Onbeperkt toegang tot al het nieuws, achtergronden en artikelen op logistiek.nl​
4x per week de Logistiek nieuwsbrief​
7x per jaar Logistiek magazine digitaal lezen​
Bekijk alle digitale magazines vanaf 2015​

Maandabonnement op Logistiek.nl - 10 euro per maand
Jaarabonnement op Logistiek.nl - 9 euro per maand

Wil je met meerdere collega’s onbeperkt toegang tot logistiek.nl, mail ons dan voor een voorstel op maat: collectieveabonnementen@vakmedianet.nl

Ik ben student

Beoordelingen

Een mooie mix tussen lokaal en nationaal nieuws op het gebied van logistiek en supply chain management. Na het lezen ben je up-to-date over de nieuwe ontwikkelingen en veranderingen binnen ons vakgebied. Wat dat betreft een echte must-read voor de logistiekeling die mee wil praten aan de koffie automaat.

Robert van der Waal
Deputy President bij Samsung SDS Smart Logistics


Logistiek houdt ons op de hoogte van ontwikkelingen binnen de gehele logistiek – technisch en organisatorisch. Het blad én de site dienen als inspiratiebron en beiden creëren individueel en in teamverband veel food for thought. Logistiek is een must-have in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Erik Koudijs
Managing Director bij Unicarriers Netherlands B.V.


Logistiek is hét vakblad voor de logistici die bij wil blijven in zijn vak en op de hoogte wil zijn van de laatste omwikkelingen. Het feit dat dit zowel op papier als in digitale vorm kan, betekent dat ik vrijwel altijd en overal de beschikking heb over relevante, actuele, logistieke informatie.

Raymond Cools
Director bij PMF Pondres


Logistiek is een makkelijk te behappen dagelijkse update van interessante ontwikkelingen in de markt van de Logistieke Dienstverlening. De onderwerpen zijn vaak interessant en er wordt op een ondernemende manier met voldoende diepgang verslag van gedaan.

Roderick de la Houssaye
Managing Director bij Nedcargo


Logistiek is voor mij een essentiële aanvulling om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Logistiek, vastgoed en techniek. Vaak gebruik ik Logistiek, als ik meer achtergrond informatie wil over een nieuwe ontwikkeling of om een beter inzicht te krijgen in hoe vakgenoten aankijken tegen hun logistieke uitdagingen.

Niels Lindenbergh
Business Development Manager bij Fiege