nieuws

CSi en Actemium werken samen

Warehousing

CSi industries uit Raamsdonksveer en Actemium MTL in Veghel hebben een samenwerkings-overeenkomst gesloten voor een uitgebreide warehouse automatiseringsopdracht in de Indonesische en Argentijnse tabaksindustrie.

CSi en Actemium werken samen
CSi-Actemium

De samenwerking betreft in dit geval het automatiseren van de handling, distributie en tussenopslag van sigarettenfilters met behulp van een miniloadsysteem (foto) voor een sigarettenfabrikant uit Indonesië. Het tweede project wordt gerealiseerd in Argentinië, waar dozen met sigaretten via een automatisch dozenbuffer-systeem worden opgeslagen en op klantorder worden uitgesorteerd en gedistribueerd naar de loading docks. Actemium levert het Warehouse Control System (WCS) als expert op dit gebied. CSi verzorgt de turn-key levering van de desbetreffende miniload en de bijbehorende intern transportsystemen.

Reageer op dit artikel