artikel

Aluminiumverwerker Alcoa kiest voor veilig comfort

Distributie

Aluminiumverwerker Alcoa kiest voor veilig comfort
Co Karssen

Projectgegevens Bedrijfsnaam: Alcoa Harderwijk   Leverancier/dienstverlener: Toyota Material Handling Nederland Plaats: Harderwijk   Branche: metaal- & kunststofindustrie   Bedrijfsgrootte: groot: 400 of meer werknemers Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname: Productnaam: 5 tons elektrotrucks   Aluminiumverwerker Alcoa Harderwijk stapt over van diesel op elektrische heftrucks om én zo goed mogelijk te voldoen aan diverse wettelijke bepalingen […]

Projectgegevens
Bedrijfsnaam: Alcoa Harderwijk   Leverancier/dienstverlener: Toyota Material Handling Nederland
Plaats: Harderwijk  
Branche: metaal- & kunststofindustrie   Bedrijfsgrootte: groot: 400 of meer werknemers
Bedrijfstype: Productie   Datum ingebruikname:
Productnaam: 5 tons elektrotrucks  

Aluminiumverwerker Alcoa Harderwijk stapt over van diesel op elektrische heftrucks om én zo goed mogelijk te voldoen aan diverse wettelijke bepalingen én de werkomstandigheden van de medewerkers te verbeteren. Met elektrotractie is het bedrijf van diverse knelpunten af. De truckvloot bij Alcoa is erg divers en loopt op tot 5 tons modellen Voor de eerste zware trucks viel de op de bestaande leverancier Toyota Industrial Equipment Nederland. De goede terugkoppeling op alle vragen van Alcoa gaf de doorslag. Comfort en veiligheid staan namelijk erg hoog op het prioriteitenlijstje. Toyota had op alle vragen een passend antwoord.

Magazijnchef Co Karssen: “Alle demotrucks grondig bekeken en geanalyseerd. Toyota bleek de beste keuze”

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Sommige pakketten met restmateriaal wegen ruim 3,5 ton en worden tot maximaal 5 meter hoogte geheven. De nieuwe 5 tons 7FBM50 helpt daarbij stil en comfortabel mee.

 

 


 

Een extraatje: de kaartleeslamp, handig om ’s avonds werkorders en weeguitdraaien te lezen.

 


 

Een robuust RVS beschermrek voorkomt dat restmateriaal bij het storten in de cabine terecht kan komen.

Reageer op dit artikel