René van den Elsen

WMS expert/ICT expert

René van den Elsen
WMS-expert René van den Elsen

Onafhankelijk WMS expert / logistiek specialist / ICT expert Specialist in WMS selectie.

Van den Elsen houdt zich bezig met projecten op het snijvlak van logistiek en ICT bij voorkeur bij distribuerende organisaties. Dat kunnen handelsondernemingen, logistieke dienstverleners maar ook productiebedrijven zijn. Opdrachten in de sfeer van pakketselectie of het opzetten van een Informatie Systeem Architectuur. Veel expertise en jarenlange ervaring op het gebied van ERP en (vooral) WMS.

Samen met Tharsis partner André Vos, Fraunhofer IML (Dortmund) en Fontys werkt Van den Elsen aan de opzet van een onderzoek naar de functionaliteit van supply chain management applicaties.
Van den Elsen wordt vaak gevraagd voor lezingen en/of (gast)colleges, onder andere door de Erasmus Universiteit Rotterdam, Fontys Venlo en op de jaarlijkse WMS-dag van Logistiek.

Zijn expertisegebieden zijn: WMS, warehouse management systemen, logistiek, voorraadbeheer, ketenintegratie, supply chain management, doorlooptijdverkorting, vergroten leverbetrouwbaarheid, operations management, inkoop, les geven, cursus geven, erp voor groothandel

Artikelen van deze auteur