video

Pieter Mäkel (Logitrade): ‘Vooral brede en werkbare oplossingen bieden’

Warehousing

Pieter Mäkel (Logitrade): ‘Vooral brede en werkbare oplossingen bieden’

Pieter Mäkel van Logitrade vindt dat de Logistica enorm tot de verbeelding in de markt vooral ook omdat de beurs eens in de drie jaar plaatsvindt. “Onze deelname als projectorganisatie staat vooral in het teken van het scoren van nieuwe opdrachten.”

Om die ambitie vorm te geven presenteert Logitrade tijdens deze editie van de Logistica op zijn stand onder andere een verbeterde versie van de bekende scanwatch en een vest voor voicepicking, waardoor geen headset meer nodig is. “Het grote voordeel hiervan is dat alle facetten van voicepicking in het vest zijn verwerkt. Als system integrator proberen we onze klanten altijd brede werkbare oplossingen te geven door orderpicksystemen en meet- en weegoplossingen.”

Persoonlijk contact

De Logistica is in dit internet- en e-commerce tijdperk is juist van belang in dit tijdperk volgens Mäkel vanwege het persoonlijke contact. E-commerce bedrijven zijn belangrijke klanten voor ons. In die zin werkt het ook twee kanten voor ons op want het contact met de bezoekers vinden wij heel belangrijk. Vandaar ook de waarde die we hechten aan eens in de drie jaar de Logistica.”

 

Video

Reageer op dit artikel