video

Michiel Nijhout (Nedcon): ‘Kosten van een magazijnstelling flexibel maken’

Warehousing

Michiel Nijhout (Nedcon): ‘Kosten van een magazijnstelling flexibel maken’
Michiel Nijhout, managing director Nedcon

Nedcon grijpt deze Logistica aan om in contact met bestaande klanten en nieuwe potentiële klanten. “We hopen dat die laatsten ons uitnodigen en uitdagen om met hen na te denken over de inrichting van een nieuw magazijn”, zegt Michiel Nijhout, managing director van Nedcon.

Het thema dat magazijninrichter Nedcon vooral tijdens deze Logistica over de bühne wil brengen is veiligheid. Nijhout: “Dat doen we met het tonen van onder andere een nieuw testapparaat op onze stand.”

Beursbezoeker hebben een vraag

Volgens Nijhout is de Logistica het ideale platform voor Nedcon om zich te presenteren. “Mensen die naar deze beurs komen hebben een vraag hoe ze iets moeten oplossen variërend van hoe ga ik om met veiligheid tot en met automatisering. Voor het beantwoorden van dit soort vragen staan we op de Logistica.”

Flexibele kosten

Een andere trend naast veiligheid is volgens de managing director van Nedcon dat de voorspelbaarheid van de vraag naar goederen alleen maar zal afnemen de komende jaren. “Dat betekent dat bedrijven de kosten van magazijnstellingen flexibel wil hebben en niet meer als vaste activa op hun balans.”

Video

Reageer op dit artikel