video

Martin Joosen (BITO Systems): ‘Aantal beursdagen kan minder’

Warehousing

Martin Joosen (BITO Systems): ‘Aantal beursdagen kan minder’

BITO Systems wil zich volgens Martin Joosen tijdens deze Logistica profileren als totaalleverancier van magazijnoplossingen. De vakbeurs geeft Joosen vooral de kans om in gesprek te komen met bestaande en nieuwe potentiële klanten.

Wat Joosen het meeste opviel tijdens deze Logistica is dat wederom veel standhouders prominent aanwezig waren. “De stands waren kwalitatief hoogstaand en dat duidt erop dat de logistieke sector in Nederland weer in de lift zit. Bovendien geeft deze Logistica ons de kans om noviteiten te presenteren zoals de vouwbox.”

Nieuw project

Voor Joosen, die Logistiek sprak op de laatste Logistica-dag, heeft deelname aan de Logistica zin omdat deze beurs het platform is om met bestaande klanten in contact te komen alsmede nieuwe prospects. Het beste gesprek voerde Joosen met een bestaande klant. “Die heeft aangekondigd dat hij het komende jaar een groot project wil opstarten. Dat gesprek resulteerde erin dat we al een klein beetje aan elkaar de liefde hebben verklaard.”

Een beursdag minder

BITO Systems is er volgens Joosen over drie jaar weer bij. “Uiteraard, maar ik zou daarbij wel willen aantekenen dat het aantal dagen van de Logistica wellicht wat ingekort zou kunnen worden, omdat we de afgelopen week toch heel veel gaten zagen op een dag.”

Bekijk alle Logistica-video’s

Video

Reageer op dit artikel