nieuws

XPO bouwt last mile netwerk uit

Warehousing 559

XPO Logistics heeft zijn netwerk uitgebreid met de opening van een multimodale transporthub in Vigo (Galicië). De nieuwe site moet het binnen- als buitenlands vrachtvervoer versterken.

XPO bouwt last mile netwerk uit

Met een oppervlakte van 3.000 vierkante meter verdubbelt XPO zijn capaciteit in Vigo. De nieuwe site is uitgerust met 22 cross-docks ter ondersteuning van XPO’s volledige gamma van binnenlands en internationaal vrachtvervoer, waaronder groupage (LTL) en volledige vrachtwagenladingen (FTL), evenals last mile service.

Last mile

XPO’s last mile service is gespecialiseerd in de levering en installatie van zware/volumineuze goederen, zoals meubels, apparaten en grote elektronica. Massimo Marsili, managing director, transport – Iberia, XPO Logistics, zei: “We zijn verheugd om onze last mile service in Spanje uit te breiden met de lancering van onze Galicia hub.”

XPO heeft drie hubs in Galicië, die meer dan 1.000 klanten in diverse sectoren bedienen, met name in de voedings- en drankensector en de automobielsector. Het bedrijf is de LTL-marktleider in Spanje.

 

Reageer op dit artikel