nieuws

Logistiek dienstverlener C.J. Duivenvoorde kiest nieuw WMS

Warehousing 721

C.J. Duivenvoorde kiest een nieuw WMS. De nieuwe oplossing moet de samenwerking tussen de logistieke dienstverlener en zijn klanten verder versterken.

Logistiek dienstverlener C.J. Duivenvoorde kiest nieuw WMS

Wegens gebrek aan functionaliteiten van het huidige warehouse management systeem moest C.J. Duivenvoorde investeren in een nieuw WMS. De logistieke dienstverlener heeft gekozen voor het WMS van Adaption.

Eisen nieuw WMS

Duivenvoorde heeft behoefte aan een WMS dat inspeelt op de eisen van de klant vandaag de dag en kan meegroeien met de eisen in de toekomst. Het huidige WMS, een maatwerkoplossing, biedt die mogelijkheden niet. Ook gebrek aan onderhoud in de nabije toekomst is een reden voor de dienstverlener over te gaan op een nieuw WMS.

 

Lees ook
Zo kan een WMS pakket moeiteloos meegroeien

 

Het nieuwe systeem, waarvan het contract op de beurs Logistica en ICT/Logistiek werd getekend, belooft die servicegarantie de komende jaren wel. Ook kan Duivenvoorde interfaces maken met de systemen van zijn klanten. Een aspect dat hard nodig is om het inzicht in de keten te vergroten.

Het WMS wordt momenteel geïmplementeerd. Medio februari moet het systeem operationeel zijn.

 

Reageer op dit artikel