nieuws

Hornbach opent distributiecentrum e-commerce

Warehousing 1000

Hornbach opent een distributiecentrum voor e-commerce. Het nieuwe dc wordt ondergebracht bij XPO in Eindhoven.

Hornbach opent distributiecentrum e-commerce
Hornbach dreigt SAP met gang naar de rechter

Het nieuwe magazijn van Hornbach krijgt een oppervlakte van 13.000 vierkante meter. Hier worden zo’n 120.000 artikelen op voorraad gehouden voor de e-commerce tak van de doe-het-zelfketen. Het dc is nodig om de grote groei van e-commerce bestellingen  het hoofd te bieden.

Met het nieuwe distributiecentrum, waarvoor Hornbach gaat samenwerken met XPO Logistics, moeten alle 120.000 artikelen ook online beschikbaar zijn voor alle klanten en binnen 24 uur kunnen worden geleverd. Het distributiecentrum wordt gefaseerd in gebruik genomen en zal volgens Hornbach in mei 2020 volledig operationeel zijn.

Reageer op dit artikel