nieuws

E-fulfilment specialist Montapacking breidt opnieuw uit

Warehousing 1316

E-fulfilment speler Montapacking blijft groeien en blijft daarom zijn distributieruimte uitbreiden. De e-commerce dienstverlener verdubbelt zijn dc ruimte in Breda.

E-fulfilment specialist Montapacking breidt opnieuw uit

Aan de groei van Montapacking komt voorlopig geen eiden. Opende het e-fulfilment bedrijf recent nog zijn tiende dc in Lelystad, binnenkort komt daar weer extra ruimte bij. In Breda verdubbelt het e-fulfilmentbedrijf binnenkort zijn opslagcapaciteit naar bijna 26.000 vierkante meter. Montapacking startte begin 2018 in Breda met de huur van één unit van 6.145 vierkante meter. Binnen een jaar verdubbelde Montapacking haar capaciteit tot circa 12.000 vierkante meter.

Montapacking bestaat sinds 1999 en verzorgt inmiddels de logistiek voor meer dan 650 webwinkels. Het bedrijf bouwt momenteel ook een nieuw dc in Bleskensgraaf. Dit nieuwe dc komt in de plaats van het dc dat in 2018 werd verwoest door brand.

Robotisering

Montapacking investeert niet enkel in vierkante meter. De e-fulfilmentspecialist innoveert op het gebied van orderpicking. De e-fulfilmentspeler schaft de komende jaren honderden cobots aan van Eurotec. Deze robots, winnaar Logistica Award 2019,  kunnen samen met mensen werken.

 

Reageer op dit artikel