nieuws

Bito presenteert de ‘nieuwe’ Leo Locative

Warehousing 360

Leo Locative 2.0 Dat is een van de paradepaardjes van Bito deze Logistica. De AGV-oplossing is niet nieuw; wel heeft hij een opfrisbeurt gehad.

Bito presenteert de ‘nieuwe’ Leo Locative

Leo Locative 2.0. Zo staat er te lezen op de machine die vrolijk zijn rondjes rijdt op de stand van Bito. 2.0 impliceert dat het voertuig is vernieuwd en niets is minder waar. Aan het achterliggende idee is niet gesleuteld;  Leo Locative is en blijft een AGV-achtige oplossing voor beginners om het plat te stellen.

De Locative is volgens Joost Matijsen van Bito een tussenoplossing voor bedrijven die willen automatiseren, maar niet het hele magazijn willen ombouwen of heel diep in de buidel willen/kunnen tasten.”

 

 

Belijning op de vloer

“Eenvoud is en blijft de kracht.” Via belijning op de vloer kan de machine zijn weg vinden en zijn ronde maken door het dc. Nieuw is dat de aansturing nu niet meer via qr-codes op de vloer verloopt, maar met een tablet kan. “Dat maakt de nieuwe variant sneller en efficiënter omdat je sneller de route kunt aanpassen.”

Tablet aansturing

Waar je voorheen de stickers op de grond moest vervangen, volstaat nu enkel een paar drukken op de tablet om de koers te wijzigen. De Leo Locative kan rijden naar 512 verschillende locaties. Voor de liefhebber: het apparaat kan nu ook worden gepersonaliseerd met eigen logo’s, kleuren of naam.

Reageer op dit artikel