nieuws

Westerman Multimodal start bouwt nieuw hoofdkantoor en warehouse

Warehousing 1152

Logistiek dienstverlener Westerman Multimodal Logistics is gestart met de bouw van een nieuw hoofdkantoor en warehouse, De locatie op bedrijventerrein De Grift in Nieuwleusen wordt op dit moment bouwrijp gemaakt.

Westerman Multimodal start bouwt nieuw hoofdkantoor en warehouse

Het pand zal 2.161 vierkante meter kantoorruimte en bijna 37.500 vierkante meter warehouse omvatten. De uitbreiding is nodig vanwege de grote toename in vraag naar opslag- en assemblage capaciteit van diverse bestaande en nieuwe klanten van Westerman. De totaal beschikbare warehouse capaciteit van het bedrijf groeit na ingebruikname van het pand naar  100.000 vierkante meter.

Oplevering pand is in 2020

De verwachting is dat het pand juli volgend jaar opgeleverd wordt. Bij de ontwikkeling van het bedrijfspand is veel aandacht besteed aan het welzijn van alle medewerkers, dit komt onder andere tot uitdrukking aan veel lichtinval binnen.

DHG ontwikkelt warehouse

Met deze nieuwbouw accommodeert Westerman volgens eigen zeggen de groei die het doormaakt en biedt ze moderne opslagcapaciteit aan voor bestaande en nieuwe klanten. Logistiek vastgoed ontwikkelaar DHG voert de algehele regie over de bouw en de uitvoering is in handen van Groothuis Bouwgroep uit Genemuiden.

Reageer op dit artikel