nieuws

Trunkrs vergroot distributiecentrum met 300 procent

Warehousing 1358

Trunkrs, specialist in same day delivery heeft een nieuw distributiecentrum. Door de verhuizing naar een nieuw magazijn vergroot de Trunkrs zijn opslagcapaciteit in een keer met 300 procent.

Trunkrs vergroot distributiecentrum met 300 procent

Trunkrs maakt sinds de verhuizing gebruik van het distributiecentrum van nox NightTime Express Netherlands in Nieuwegein (het voormalige TNT Innight). De gehele locatie en de omgeving is dus al optimaal ingericht voor snelle pakketverwerking. Dit sluit perfect aan bij de dienstverlening, aldus Trunkrs.

Verhuizing

Jan Wijn, CEO en medeoprichter van Trunkrs: “Het nieuwe distributiecentrum was al ideaal ingericht voor het snel verwerken en bezorgen van pakketten. Wij hoefden daar weinig aan te veranderen om de locatie te optimaliseren. Daardoor konden wij naadloos verhuizen, zonder dat onze klanten daar veel hinder van hebben ondervonden. We waren letterlijk op dezelfde dag weer volledig operationeel en zijn nu ideaal uitgerust voor verdere groei.”

 

Lees ook
E-commerce booming: de logistieke uitdagingen nemen ook toe

 

Same day delivery

Het nieuwe distributiecentrum is inmiddels in gebruik genomen en daarmee gereed voor de drukke decembermaand. Wijn: “Consumenten verwachten snelle en betrouwbare levering van hun bestelling. Voor webwinkeliers betekent dit dat zij vaak direct omzetstijging zien zodra zij same day of next day delivery kunnen aanbieden. We verwachten dat de vraag naar snelle levering sterk blijft groeien. Met onze nieuwe locatie zijn wij klaar voor die groei.”

 

 

Reageer op dit artikel