nieuws

Swisslog verhuisd naar Zalbommel

Warehousing 254

Na Swisslog België heeft nu ook Swisslog Nederland een nieuw onderkomen. Swisslog is verhuisd naar Zaltbommel.

Swisslog verhuisd naar Zalbommel

De Nederlandse divisie van Swisslog is sinds 30 september gevestigd in Zaltbommel. Als gevolg van die aanhoudende groei was het kantoorpand in Culemborg, van waaruit Swisslog sinds 2000 klanten in de hele Benelux bediend, te krap geworden.

“We waren echt uit ons jasje gegroeid en moesten uiteindelijk zelfs vergaderzalen inrichten als werkplek om iedereen een plaats te kunnen geven”, vertelt Mark van Baal, software realization manager Benelux/France bij Swisslog.

 

Lees ook
De hoogbouw magazijnkraan is vijftig jaar oud

 

Het nieuwe pand van Swisslog, dat in 2017 in Chinese handen is gekomen,  staat langs de A2 en biedt met 440 vierkante meter voldoende groeipotentie voor de komende jaren, aldus het bedrijf. Het aantal werkplekken is met 60 procent gestegen; naar 32.

Moderne werkomgeving

Daarnaast beschikt het nieuwe pand over meerdere vergaderzalen, die zijn voorzien van de jongste technologieën en modernste presentatiemogelijkheden. Ook met het milieu is rekening gehouden. Onder meer de ledverlichting en de zuinige apparatuur resulteren in een minimaal energieverbruik.

 

Reageer op dit artikel