nieuws

Costo presenteert robot op Logistica

Warehousing 656

Eirasystem. Zo heet het goods to man systeem voor e-fulfilment van Costo. Costo zal op de Logistica 2019 een werkende demo van Eirabots tonen.

Costo presenteert robot op Logistica

Het Ierse Eiratech Robotics, waarmee Costo sinds eind 2018 samenwerkt, is niet de enige partner aanwezig op de Costo stand. Consoveyo, de Portugese ontwerper en fabrikant van geautomatiseerde materials handling- en opslagsystemen, tont onder meer hun AGV’s, RGV’s en magazijnkranen.

Samen met de gemechaniseerde systemen van Costo, zoals de bekende rollenbanen, presenteert het bedrijf uit Gorinchem (hal 2 D030) een compleet aanbod magazijnsystemen.

ICT&Logistiek

Xtend Business, het zusterbedrijf van Costo is present op de naburige beurs ICT&Logistiek. Xtends Business , maakt deel uit van de IMCC-stand waarop verschillende bedrijven die zich richten op het verbeteren van processen in de supply chain, hun krachten bundelen.

Reageer op dit artikel