nieuws

Prijs Veiligste Magazijn 2019: dit zijn de kanshebbers

Warehousing 1605

Vijf magazijnen maken kans op de prestigieuze prijs Veiligste magazijn van Nederland. Naast de categorie groot is ook de categorie klein weer van de partij.

Prijs Veiligste Magazijn 2019: dit zijn de kanshebbers

Het magazijn van Bausch Health in Schiphol-Rijk  was in 2018 het veiligste magazijn van Nederland. Wie wordt de opvolger van de distributeur van oogzorgproducten?

Van alle magazijnen die zich dit voorjaar hebben aangemeld voor de verkiezing, hebben vijf magazijnen volgens de jury het meest recht op een nominatie. In oktober krijgen de genomineerden uitgebreid bezoek van de jury onder leiding van René De Koster.

Genomineerden Prijs Veiligste magazijn

In de categorie grote magazijnen (meer dan 25 medewerkers) zijn de genomineerden: Valeo Service, Bosch Thermotechniek en Albert Heijn. Terug van weggeweest is de categorie kleine magazijnen (25 medewerkers of minder) met twee nominaties. Smurfit Kappa Zedek en Synerlogic zijn de kanshebbers.

 

Lees ook
5 belangrijkste tips voor een veiliger magazijn

 

Goud, zilver of brons

In elke categorie kunnen deelnemers een gouden, zilveren of bronzen beoordeling krijgen. Aan iedere beoordeling is ook een geldbedrag gekoppeld, bedoeld om de veiligheidscultuur in het magazijn nog verder te versterken:

·         Goud:  € 1.000.-
·         Zilver:  €    750,-
·         Brons:  €    500,-

De finale vindt plaats op 6 februari 2020 tijdens de Dag van het Magazijn. De Prijs Veiligste Magazijn is door BMWT, evofenedex en Tempo-Team ingesteld om de veiligheid in de logistiek een extra impuls te geven.

 

 

 

Reageer op dit artikel