nieuws

Dematic gaat strategische samenwerking aan met OPEX

Warehousing 517

Dematic kondigt  een samenwerkingsovereenkomst aan met OPEX Corporation waarmee Dematic kan optreden als integrator van Sure Sort, een sorteersysteem voor kleine artikelen.

Dematic gaat strategische samenwerking aan met OPEX

De overeenkomst breidt het omnichannel orderafhandelingsaanbod van Dematic uit en biedt klanten meer opties die productiviteit en efficiëntie bij de orderconsolidatie brengen.

Als systeemintegrator zal Dematic Sure Sort toepassen en implementeren als een subsysteem binnen een algemeen Dematic-systeem. Voor OPEX zal de overeenkomst meer markten en klanten in staat stellen de voordelen van de Sure Sort-oplossing te realiseren.

 

 

Batch picking

Sure Sort is een robotachtige sorter voor kleine artikelen die werkt als een geautomatiseerde orderconsolidatiemethode voor in batch gepickte artikelen. De Sure Sort-oplossing is vaak vereist voor het uitvoeren van e-commerce orders en het aanvullen van winkels.

Sure Sort maximaliseert efficiëntie en nauwkeurigheid tijdens het orderconsolidatieproces, terwijl de orderverwerkingstijd, benodigde arbeid en de hoeveelheid benodigde vloerruimte in het distributiecentrum worden geminimaliseerd.

Lees ook
Robots in de logistiek: dit is er, dit kunnen ze

Reageer op dit artikel