nieuws

E-fulfilment bedrijf Salessupply opent nieuw warehouse

Warehousing 807

E-fulfilment bedrijf Salesupply, opent een nieuwe fulfilment locatie. Het nieuwe e-fulfilment dc komt in Verona omdat Italië een belangrijke groeimarkt is op het gebied van e-commerce.

E-fulfilment bedrijf Salessupply opent nieuw warehouse

Door de nieuwe e-fulfilment locatie wordt wordt online verkopen in Italië eenvoudiger, sneller en voordeliger, aldus het bedrijf. Italië is een belangrijke groeimarkt in de Europese e-commerce. Per jaar groeit de sector ruim 10 procent. 90% van de Italiaanse e-commerce bestellingen komen vanuit het welvarende noorden en centrum van Italië, verklaart Salesupply de keuze voor Verona.

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten


E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

Sneller en goedkoper verzenden

Verona is het logistieke hart van Italië en ligt ideaal voor aanvoer vanuit Noord-Europa. De locatie is dicht bij een van de grote havens gelegen en een van de grootste intermodale terminals van Europa: Interporto Verona. Het nieuwe warehouse telt 80.000 vierkante meter. Met de logistieke hub in Verona kunnen deze klanten binnen 24 uur worden bereikt In de toekomst kan op korte termijn met lokale warehouses door heel Italië worden uitgebreid.

Andere e-fulfilment hubs

In het Verenigd Koninkrijk heeft Salessupply recent ook een nieuwe hub geopend. Daarnaast heeft het bedrijf warehouses in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en China. Salesupply is sinds 2008 partner van talrijke e-commerce bedrijven op het gebied van logistieke fulfilment en customer care. Het bedrijf heeft ruim 500 internationale klanten zoals: Carhartt, 7Forallmankind, Fonq en Didi.

 

Reageer op dit artikel