nieuws

VCK Logistics huurt nieuw dc van 25.000 m2 op Schiphol

Warehousing 1195

Logistiek dienstverlener VCK Logistics is de nieuwe huurder van een 25.000 vierkante meter groot distributiecentrum op Green Mountains Logistics Park Schiphol. Het dc is een ontwikkeling van Borghese Logistics en het fonds Logistics van het Duitse AEW.

VCK Logistics huurt nieuw dc van 25.000 m2 op Schiphol

VCK Logistics heeft voor dit dc een langjarige huurovereenkomst afgesloten met ontwikkelaar Borghese Logistics en Logistics (een fonds van AEW) voor fase 4 van de ontwikkeling Green Mountains op Schiphol-Rijk. Het object dat beschikt over 22.500 vierkante meter aan magazijnruimte en 2.500 vierkante meter kantoorruimte ligt direct aan de Aalsmeerbaan.

Eerste fase verhuurd aan XPO

De totale ontwikkeling van het park omvat ca. 100.000 vierkante meter magazijnruimte met bijbehorende kantoren, auto- en vrachtwagenparkeerplaatsen en is verdeeld over 4 gebouwen. De eerste fase van het park werd eind 2017 opgeleverd en is verhuurd aan XPO Logistics en Rapid Logistics. De tweede fase van 25.000 vierkante meter wordt deze maand opgeleverd en is nog beschikbaar in units vanaf 5.000 vierkante meter, meldt Borghese.

Bedrijven zoeken nieuwe gebouwen

De logistiek vastgoed ontwikkelaar signaleert dat op dit moment meerdere partijen rond Schiphol willen verhuizen vanuit hun verouderde magazijnen naar nieuwe gebouwen zoals Green Mountains Logistics Parc. Deze locaties voldoen aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, efficiency, kwaliteit en uitstraling. Door deze eigenschappen zijn de gebouwen voor de gebruikers – naast een comfortabelere werkplek met lagere energiekosten – ook belangrijk als marketinginstrument voor het aantrekken van nieuwe klanten te werven, verwacht Borghese Borghese Logistics dat specialist is in de realisatie van hoogwaardig logistiek vastgoed. De oplevering van het distributiecentrum voor VCK Logistics is eind volgend jaar.

Lees ook: VCK Logistics SCS live met WMS

 

Reageer op dit artikel