nieuws

Jungheinrich en Riwal breiden one stop shop concept uit

Warehousing 688

Jungheinrich en Riwal, expert op het gebied van hoogwerk materieel, breiden hun samenwerking uit. Het doel is om de one-stop-shop van heftrucks, hoogwerkers en verreikers wereldwijd verder uit te rollen.

Jungheinrich en Riwal breiden one stop shop concept uit

Met de samenwerking met Riwal meent Jungheinrich de markt met een groter productportfolio te kunnen bedienen. Kerk Wichmann, Rental Director Jungheinrich AG: “Deze samenwerking maakt de verhuur van heftrucks en hoogwerk materieel voor onze klanten een stuk makkelijker en efficiënter. We kijken ernaar uit om samen met Riwal onze zakelijke kansen te benutten”.

De samenwerking tussen beide bedrijven is niet nieuw. De twee partijen werken al samen in Nederland, België, Duitsland en Slovenië. Daar komen nu meer landen bij. De samenwerking werd recentelijk bekrachtigd door een gezamenlijke intrek in een pand in Hengelo. Welke landen dat zijn maakt Jungheinrich later dit jaar bekend.

Pedro Torres, Chief Operating Officer bij Riwal: “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten beter te bedienen met een uitgebreid aanbod aan materieel. De locatie opent in juni dit jaar.

 

Reageer op dit artikel