nieuws

Jan de Rijk vervangt WMS

Warehousing 3153

Jan de Rijk Logistics kiest een nieuw WMS. De nieuwe oplossing moet de samenwerking tussen de logistieke dienstverlener en zijn klanten verder versterken.

Jan de Rijk vervangt WMS

Wegens gebrek aan functionaliteiten van het huidige warehouse management systeem moest Jan de Rijk investeren in een nieuw WMS. De logistieke dienstverlener heeft gekozen voor het WMS van Boltrics.

Jan de Rijk heeft behoefte aan een WMS dat inspeelt op de eisen van de klant vandaag de dag. Denk aan: steeds kortere leveringstermijnen, toenemende eisen rondom productveiligheid en traceability van goederen.

Heino Kempers, ICT Manager bij Jan de Rijk Logistics: “Vanzelfsprekend moeten wij deze eisen kunnen ondersteunen. Dat betekent dat we hierop onze processen moeten afstemmen en over een systeem beschikken dat dit moeiteloos kan ondersteunen. Dankzij een referentiebezoek bij VCK Logistics SCS hebben we een goede indruk gekregen wat betreft de mogelijkheden als het gaat om complexe klantgoederenstromen. De uitgebreide mogelijkheden, de altijd up-to-date garantie én het feit dat de oplossing gebaseerd is op het Microsoft platform gaf voor ons de doorslag.”
Deze zomer start Jan de Rijk met de implementatie van het WMS.

 

Reageer op dit artikel