nieuws

Eerste huurder voor distributiecentrum Bavelse Berg in Breda

Warehousing 1036

VWLD Breepark, een samenwerking tussen VolkerWessels Logistics Development en Aberdeen Standard Investments’ European Real Estate Club III, heeft twee units van het distributiecentrum genaamd Bavelse Berg in Breda verhuurd aan een niet bij naam genoemde internationale eindgebruiker.

Eerste huurder voor distributiecentrum Bavelse Berg in Breda

Het gehuurde deel heeft een metrage van 20.158 vierkante meter magazijnruimte, kantoorruimte en mezzanine. Bouwbedrijf Systabo, een dochter onderneming van VolkerWessels, is verantwoordelijk voor realisatie. De oplevering van het distributiecentrum vindt medio september dit jaar plaats.

Directe snelverbindingen

De huurder – een niet bij naam genoemde verlader – zal het nieuwe distributiecentrum gebruiken om de groei van haar operatie te faciliteren. De ligging aan de Bavelseparklaan, direct aan de afslag van de A27, is zowel voor vervoerders als eigen personeel een voordeel. Breda is een van de zuidelijke hubs met directe snelweg verbindingen met onder andere Utrecht, Rotterdam, Antwerpen en Eindhoven.

Twee units nog beschikbaar voor verhuur

Roeland van den Berg van VolkerWessels Logistics Development is verheugd dat de eerste huurder is binnen gehaald voor dit project. “Eind vorig jaar zijn we op risico gestart met de bouw van dit distributiecentrum met een totale omvang van circa 45.000 vierkante meter. Het project heeft een flexibel ontwerp en is onder te verdelen in maximaal 4 onafhankelijk opererende units. Twee units met een totaal metrage van circa 25.000 vierkante meter zijn nog voor verhuur beschikbaar.”

Lees ook: Westfields in Oirschot krijgt mega-distributiecentrum

 

Reageer op dit artikel