nieuws

PostNL bouwt sorteercentrum in Tilburg

Warehousing 1610

Tilburg krijgt er een sorteercentrum van PostNL bij. De bouw van het sorteercentrum voor pakketten is gestart op 8 april. De bouw is onderdeel van een groot uitbreidingsplan van het post- en pakketbedrijf.

PostNL bouwt sorteercentrum in Tilburg

PostNL blijft uitbreiden. Na het sorteercentrum in Dordrecht, waarvan de bouw eind vorig jaar is gestart, en de oplevering van een nieuw sorteercentrum in Amsterdam eind vorig jaar, volgt nu Tilburg.

In de Logistieke Hotspot van Nederland bouwt PostNL een nieuw sorteercentrum voor pakketten dat de sorteer- en distributiecapaciteit van PostNL moet vergroten. Wethouder Berend de Vries en Iris van Wees, directeur operations PostNL Pakketten sloegen op 8 april samen symbolisch de eerste paal van het duurzame nieuwe pand.  Aan de Stegge Twello bouwt het pand.

 

Lees ook
Zo willen Postnl en Bpost de grootste worden in de Benelux

 

De nieuwe PostNL-locatie in Tilburg maakt deel uit van een netwerk dat momenteel uit 22 pakkettensorteercentra in Nederland en zes locaties in België bestaat. PostNL opent in 2019 drie nieuwe pakkettensorteercentra in Nederland, waaronder deze locatie in Tilburg. In totaal komen er 30 sorteercentra in Nederland en België.

 

 

Reageer op dit artikel