nieuws

Nieuw distributiecentrum voor Strootman Group op Borchwerf II

Warehousing 2134

Logistiek vastgoed investeerder CBRE Global Investors heeft een nieuw distributiecentrum aangekocht op logistiek bedrijvenpark Borchwerf II in Oud Gastel bij Roosendaal. Het dc zal voor meerdere jaren verhuurd worden aan Strootman Group.

Nieuw distributiecentrum voor Strootman Group op Borchwerf II

Het distributiecentrum is door CBRE Global Investors aangekocht namens een Europees mandaat. De aankoop van het distributiecentrum op Borchwerf II is de eerste in Nederland voor deze klant, meldt de vastgoedinvesteerder.

Bouw van dc is al begonnen

De acquisitie betreft een nieuwe, hoogwaardige distributiecentrum van circa 23.500 vierkante meter, de bouw van het pand is al gestart. Het distributiecentrum wordt langjarig verhuurd aan Strootman Group, een Fast Moving Consumer Good (FMCG) organisatie gespecialiseerd in de in- en verkoop van merkproducten aangevuld met een eigen logistieke dienstverlening. Het bedrijf neemt het dc eind dit jaar in gebruik.

West-Brabant: ‘een van de beste logistieke hotspots’

De verwerving van deze ontwikkeling is voor CBRE Global Investors de derde logistiek vastgoed aankoop in drie jaar tijd in de logistieke hotspot nummer drie van Nederland, West-Brabant. De vastgoedinvesteerder heeft volgens eigen zeggen vertrouwen in de duurzaamheid van West-Brabant als één van de beste logistieke hotspots in Nederland.

Reageer op dit artikel