nieuws

Jungheinrich opent regionaal kantoor met showroom in Hengelo

Warehousing 1293

Jungheinrich opent binnenkort de deuren van een regionaal kantoor met showroom in Hengelo. Hiermee wil Jungheinrich klanten in het oosten beter bedienen.

Jungheinrich opent regionaal kantoor met showroom in Hengelo

Het regionale kantoor beslaat circa 1.175 m² en is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuid-West aan de Vosboerweg 7. Momenteel wordt het pand verbouwd. Jungheinrich huurt het pand samen met partner Riwal – specialist in hoogwerkers en verreikers.

Heftrucks in showroom

Nieuwe en gebruikte heftrucks – van stapelaars en heftrucks tot aan trekkers – zijn te bezichtigen. Ook zal een uitgebreid assortiment van Jungheinrich’s webshop Profishop te zien zijn. Vanaf september biedt Jungheinrich alle heftruckopleidingen, trainingen en cursussen voor het magazijn en de interne logistiek ook vanuit Hengelo aan.

Lees ook
Jungheinrich zet maximaal in op digitalisering

 

Totaalpakket Jungheinrich

Bart Ravelli, marketing directeur Jungheinrich: “Wij merkten dat de vraag naar het totaalpakket van Jungheinrich met een sterke focus voor opleidingen steeds groter werd in de regio Twente. Door dichter bij klanten te opereren kan Jungheinrich zijn dienstverlening persoonlijker invullen.” Het kantoor moet medio juni open zijn.

 

Reageer op dit artikel