nieuws

Ceva verzorgt distributie befaamde Dr. Martens schoenen

Warehousing 2656

Logistiek dienstverlener Ceva heeft bij een aanbesteding een contract in de wacht gesleept van de befaamde schoenenfabrikant Dr. Martens. Ceva gaat vanuit Roosendaal de komende jaren de Europese distributie verzorgen van Dr. Martens schoenen.

Ceva verzorgt distributie befaamde Dr. Martens schoenen

Ceva Logistics Benelux verzorgt de distributie voor de Britse schoenproducent vanuit zijn 11.500 vierkante meter grote warehouse in Roosendaal. Vanuit deze worden de Dr. Martens schoenen geleverd aan groothandels, retail en e-commerce klanten.

Ondersteuning omnichannel strategie

Dr. Martens begon in 1960 in Engeland met de productie van stevige schoenen voor werklieden in onder andere de bouw. Ook in de punkscene waren de schoenen enorm populair. Ceva Logistics laat weten dat het als strategisch partner de internationale groeiambities van Dr. Martens via een omnichannel strategie verder wil ondersteunen. “In ons distributiecentrum zullen we flexibele logistieke diensten aanbieden die erop gericht zijn om de groei van dit schoenenmerk mogelijk te maken. Deze strategische samenwerking onderstreept onze internationale logistieke expertise op het gebied van e-commerce, fashion & lifestyle supply chain services, zegt Steve Wiersma, vice President Business Development bij Ceva Logistics Benelux.

Ceva breidt uit in Amsterdam

Ceva Logistics Benelux maakte gisteren ook bekend dat het een nieuw distributiecentrum laat bouwen op het Atlaspark in de haven van Amsterdam. Het dc zal gerealiseerd worden door logistiek vastgoed ontwikkelaar Delin Capital Asset Management (DCAM). Unibouw is verantwoordelijk voor de bouw. Het pand krijgt een omvang van 16.622 vierkante meter. Met de realisatie van dit dc worden ongeveer 75 nieuwe banen gecreëerd.

Reageer op dit artikel