nieuws

King huurt nieuw ‘Distriport Tiel’-dc van ProDelta

Warehousing 1234

King, leverancier van facilitaire en medische verbruiksartikelen, is onlangs in een nieuwe distributiecentrum in Tiel. Het dc van circa 14.000 vierkante meter op logistiek bedrijvenpark Medel is door ProDelta eind dit jaar opgeleverd en wordt nu voor de komende 10 jaar verhuurd aan King.

King huurt nieuw ‘Distriport Tiel’-dc van ProDelta

Dit nieuwe distributiecentrum, Distriport Tiel, is gebouwd op een perceel van circa 14.000 vierkante meter en beschikt over circa 2.400 vierkante meter aan kantoorruimte. De huidige mezzanine is getransformeerd naar een volwaardige kantoorverdieping met een restaurant-lounge ruimte en intern balkon met zicht op het distributiecentrum.

King: 15.000 artikelen op voorraad

King (onderdeel van het internationale verpakkingsbedrijf Bunzl), is in 1937 opgericht in Utrecht en is al ruim 25 jaar in de logistieke hotspot nummer 4 van Nederland gevestigd. King is leverancier van facilitaire en medische verbruiksartikelen variërend van koffiebekers, schoonmaakmiddelen, hygiëneproducten tot en met tafelaankleding. Inmiddels heeft het snelgroeiende bedrijf ruim 140 werknemers in dienst, meer dan 15.000 artikelen op voorraad.

Lees ook: Locatiekeuze logistiek: 5 belangrijke veranderingen voor beslissers

Reageer op dit artikel