nieuws

Refresco bouwt nieuw distributiecentrum in Sittard

Warehousing 1769

Refresco Benelux bouwt een nieuw distributiecentrum. Het nieuwe dc moet een efficiëntere en duurzamer opslag opleveren.

Refresco bouwt nieuw distributiecentrum in Sittard

Het nieuwe distributiecentrum wordt 28.500 vierkante meter groot. De werkmaatschappij van Refresco in Sittard, DIS (Dranken Industrie Sittard), huurt het nieuwe gebouw. Het dc komt in Sittard wordt ontwikkeld door Next Level Development. Het nieuwe warehouse op bedrijventerrein Industriepark-Noord moet de logistieke activiteiten van Refresco verbeteren, met name doordat producten efficiënter en duurzamer kunnen worden opgeslagen.

 

Lees ook
Zonnepanelen zijn steeds meer waard in de logistiek

 

 

Zonnepanelen

De bouw wordt in twee fases gerealiseerd  zodat de productie door kan blijven gaan tijdens de bouwfase. Het complex wordt gebouwd door Wijnen Bouw Horst en zal volgens HACCP uitgangspunten worden opgezet. Het gebouw wordt voorbereid voor het plaatsen van zonnepanelen.

Reageer op dit artikel