nieuws

Jungheinrich en Fricke richten joint venture op

Warehousing 650

Jungheinrich AG en Fricke Groep slaan de handen ineen als het om de verkoop van heftruckonderdelen gaat. Met dit nieuws kwam Jungheinrich deze week naar buiten. Welke primeur de Duitse specialist in intralogistiek op de LogiMat 2019 presenteert, daarover doet het bedrijf erg geheimzinnig.

Jungheinrich en Fricke richten joint venture op

Sinds 1923 is Fricke actief op de internationale markthandel van onderdelen, landbouwmachines, commerciële voertuigen en tuinbouwtechnologie. Bij de Duitse onderneming werken ruim 2.300 medewerkers. De omzet van Fricke Groep bedroeg in 2017 meer dan 700 miljoen euro. “De e-commerce expertise van Fricke in combinatie met de kennis van Jungheinrich van heftrucks en service bieden uitstekende mogelijkheden voor een zeer klantvriendelijke levering van heftruckonderdelen”, aldus Christian Erlach, Sales & Marketing Jungheinrich Board over de nieuwe joint venture.

Waarde bieden met technologie

Beide familiebedrijven hebben gemeenschappelijke waarden en delen de passie voor technologie. “Jungheinrich is een innovatieve leider met hoogwaardige producten. We zijn ervan overtuigd dat we samen onze huidige en toekomstige klanten echte toegevoerde waarde kunnen bieden”, zegt Hans-Peter Fricke, Managing Director en eigenaar van Fricke Groep.

LogiMat 2019

Jungheinrich behoort tot de grootste leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld en ontbreekt niet op de vakbeurs Logimat 2019. De onderneming heeft zeker nog meer nieuws te melden maar doet daar, getuige het filmpje nog wat geheimzinnig over. Het draait in ieder geval om een nieuwe palletstapelaar, dat is wat zeker is.

Eind 2018 introduceerde Jungheinrich al een nieuwe orderpicktruck. Bezoek hal 9, stand B05 op de LogiMat om meer over de nieuwe palletstapelaar te ontdekken en houd Logistiek.nl in de gaten. De redactie is aanwezig op deze vakbeurs en doet verslag.

Reageer op dit artikel