nieuws

Linde rondt innovatieslag pallettrucks af

Warehousing 836

Linde heeft zijn gamma pallettrucks vernieuwd. De laatste innovatie: pallettrucks met een hefvermogen 1.2 tot 2,5 ton zijn nu ook leverbaar met zitplaatsen.

Linde rondt innovatieslag pallettrucks af

Linde heeft het assortiment van pallettrucks en stapelaars de afgelopen anderhalf jaar geleidelijk vernieuwd en uitgebreid. De laatste innovatie bestaat nu uit de pallettrucks met zitplaats in het hefvermogen van 1.2 tot 2.5 ton. Alle trucks hebben een nieuwe chassisbreedte van 820 millimeter. De trucks zijn ook leverbaar in de bredere RW uitvoering (R = bestuurdersstoel, W = wide/brede uitvoering) met een breedte van 970 millimeter.

De laatste innovatieslag in de categorie 1,2-2,5 ton is niet de eerste vernieuwing dit jaar. Eerder in 2018 lanceerde Linde al de T20 SR- en T25 SR-pallettrucks met een sta-platform aan de zijkant en een hefvermogen van 2 en 2.5 ton. Deze beide trucks hebben een chassisbreedte van 790 millimeter.

 

 

De teller qua modellen staat nu op 19. Motraclinde, dat sinds juli wordt geleid door 2 directeuren, claimt hiermee nu veruit het grootste aanbod op de markt te hebben op het gebied van palettrucks.

 

Reageer op dit artikel