nieuws

Nieuwe handheld Datalogic krijgt robuustheid goedkeuring

Warehousing 550

De nieuwste handheld/mobiele computer van Datalogic, de Memor 10, is robuust en sterk genoeg om in te zetten in logistieke omgeving. Die goedkeuring heeft het apparaat ontvangen van Google.

Nieuwe handheld Datalogic krijgt robuustheid goedkeuring

Memor 10 mobiele computer is gevalideerd is voor het “Android Enterprise Recommended” -programma voor robuuste apparaten. Android Enterprise, een door Google geïnitieerd initiatief, helpt bedrijven bij de selectie van de juiste apparaten en in de juiste omgeving. Google vereist dat apparaatfabrikanten zoals Datalogic voldoen aan strenge eisen om te worden gevalideerd als een robuust Android Enterprise Recommended-apparaat. De Memor 10 voldoet nu officieel aan die strenge eisen.

 

Lees ook
In 6 stappen naar de juiste handscanner

 

 

Memor 10, onderdeel van een nieuwe familie van robuuste Android PDA-apparaten, is slank en compact dat de nieuwste 2D barcode afbeeldtechnologie in zich verenigt voor hoogwaardige scans, stelt Datalogic. De Memor 10 is uitgerust met het eerste draadloze laadsysteem van Datalogic. Het apparaat is geschikt voor toepassingen in de sectoren retail, healthcare en transport en logistiek. Memor 10 wordt gelanceerd met Android 8.1.

 

Reageer op dit artikel