nieuws

Jungheinrich lanceert nieuwe orderpicktruck

Warehousing 1274

Jungheinrich presenteert de nieuwste generatie orderpicktruck voor kleine onderdelen. De nieuwkomer is sneller en sterker.

Jungheinrich lanceert nieuwe orderpicktruck

EKM 202, zo luidt de naam van de new kid on the block van Jungheinricht. De orderpicktruck/man up truck is vooral geschikt voor het picken van kleine onderdelen in onder meer smalle ruimtes. Het draagvermogen van het voertuig is twee keer zo groot als zijn voorganger. Naast het laadvermogen van 100 kg op de bovenste plank heeft de EKM nu een tweede opslagruimte met een capaciteit van 115 kilo. Extra opbergvakken op de mast biedt de nodige opslagruimte voor werkmaterialen.

Met zijn nieuwe frequentieregelaar bereikt het voertuig een maximale rijsnelheid van 8 km per uur. De truck herbergt een 120 Ah lithium-ion batterij. Lithium is tegenwoordig de standaard bij Jungheinrich.

 

jungheinrich-orderpicktruck-1

 

Veiligheid

Voor gebruik in filialen heeft het voertuig waarschuwing zonelampen die gevaarlijke gebieden identificeren. De lichten worden automatisch geactiveerd wanneer de bestuurderscabine omhoog gaat en markeert  een gebied rond het voertuig.  Veilig op- en afstappen wordt gegarandeerd door de automatische deurslotvergrendeling.  Dankzij de uitschuifbare mast is de reikwijdte maximaal 5.30 meter.

Reageer op dit artikel