nieuws

Costo kiest voor robots

Warehousing 1349

Costo heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Ierse technologiebedrijf Eiratech Robotics. De samenwerking orderpicken met behulp van robots vergroten.

Costo kiest voor robots

Efficiënter en sneller order picken. Om aan die wens van de klant en eindklant te voldoen, werkt Costo kort officieel samen met de Ierse robotspecialist Eiratech.  Door de combinatie van slimme robots, pickstations, rekken en het Eiratech Robotics besturingssysteem denkt Costo de juiste tools in handen te hebben. De deal maakt Costo tot partner van Eiratech Robotics voor de Benelux en biedt het Ierse bedrijf tevens kansen in Duitsland.

 

 

Zes keer meer picks per uur

Zeventig procent van de orderpick-tijd wordt verspild met lopen en zoeken naar goederen. De Eiratech Eirabot, een robot die wordt bestuurd via een draadloos netwerk, kan die verspilde tijd terugdringen en het aantal picks per uur verzesvoudigen in vergelijking met een conventioneel systeem, claimen beide partijen. De robot van Eiratech is een goods to person systeem dat stellingen met producten naar de orderpicker transporteert.

 

 

 

Reageer op dit artikel