nieuws

Nieuw distributiecentrum en WMS voor A.C. Rijnberg

Warehousing 1091

A.C. Rijnberg Transportservice heeft een nieuw WMS aangeschaft. Met het nieuwe warehouse management systeem kan de transporteur beter inspelen op de klantwensen.

Nieuw distributiecentrum en WMS voor A.C. Rijnberg

Realtime informatievoorziening. De klantwensen nemen toe. Om daar op in te kunnen spelen, heeft A.C. Rijnberg zijn nieuwe distributiecentrum recent voorzien van een up to date WMS. De WMS implementatie van Boltrics volgt enkele manden na de opening van het nieuwe dc. Rijnberg opende in april een nieuw warehouse in Terneuzen van 5000 vierkante meter. Hiermee denkt de transporteur de klanten in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

 

Lees ook
WMS moet beter aansluiten bij automatisch warehouse

 

Met de RF-scanning module houdt het bedrijf grip op de logistieke processen, waardoor real-time informatie delen mogelijk is. Daarnaast zorgt de connector module voor een interface met de klanten. Excel-bestanden overnemen behoort tot het verleden. Dit voorkomt foutieve invoer en creëert transparantie.

WMS in de cloud en minder handwerk

Eigenaar Robert Rijnberg: “De verwachting is dat we met de connector module het aantal handmatige acties kunnen reduceren met 25%. Dat de software beschikbaar is in de cloud, zorgt ervoor dat we flexibel kunnen blijven werken. Zo versterkt deze investering onze bedrijfsfilosofie in totaliteit.”

 

Zie ook
Wat bol.com ons leert over WMS-implementatie

Reageer op dit artikel