nieuws

E-fulfilment bedrijf Amacom neemt nieuw distributiecentrum in gebruik

Warehousing 995

E-fulfilment speler Amacom heeft een nieuw distributiecentrum. Het dc werd vorige week officieel in gebruik genomen en is hét antwoord op de toenemende vraag naar fulfilment in de logistieke sector.

E-fulfilment bedrijf Amacom neemt nieuw distributiecentrum in gebruik

Amacom heeft zijn e-fulfilment diensten overgeheveld van Den Bosch naar Rosmalen. In het Noord-Brabantse dorp heeft de e-fulfilment speler de beschikking over een 3 meter hoger magazijn dat in ’s-Hertogenbosch. Het aantal palletplaatsen bedraagt 10.000.

Door de extra ruimte en de plaatsing van twee nieuwe pakketstraten gaat de sorteercapaciteit van 2000 naar 5000 pakketten per dag. Dropshipping met partners als DHL, PostNL en Red Je Pakketje, het uitleveren van winkelleveringen en distributie via de eigen bezorgdienst staan centraal in het nieuwe dc.Amacom maakt gebruik van WMS van SAP  systeem.

 

 

 

 

 

 

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten


E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

 

 

De uitbreiding naar het nieuwe pand was noodzakelijk vanwege de toenemende vraag in fulfilment. Het huidige kantoor en magazijn in Den Bosch waren te klein. Het fulfilmentcenter in ’s-Hertogenbosch wordt nu vooral gebruikt voor de opslag en verwerking van bulkvoorraad en replenishment. Het kantoor gaan fungeren als experience centre.

 

Reageer op dit artikel