nieuws

Vijf opmerkelijke bouwberichten: Delin Capital bouwt twee dc’s in Amsterdam

Warehousing 2440

Vijf opmerkelijke bouwberichten: Delin Capital bouwt twee dc’s in Amsterdam

Cobouw Bouwberichten houdt voor toeleveranciers nauwgezet bij wat in Nederland de actuele status is van tal van nieuwbouwprojecten op onder meer het gebied van logistiek vastgoed. Een overzicht uit de database van Bouwberichten over de voortgang van 5 recent in gang gezette ‘logistieke’ nieuwbouwprojecten. Dit keer een nieuw logistiek centrum in Lelystad en ontwikkelaar Delin Capital Asset Management bouwt 2 dc’s in Amsterdam.

1. Amsterdam: De Britse logistiek vastgoed ontwikkelaar Delin Capital Asset Management (DCAM) bouwt 2 distributiecentra in Amsterdam op de hoek van de Conakryweg 2 A-D. Het is fase 1 van het project ‘DCAM Amsterdam Park’. Het is een duurzaam bouwproject. Panden worden voorzien van LED-verlichting en zonnepanelen.

2.Waalwijk: Aan de Sluisweg in Waalwijk wordt een nieuw distributiecentrum gebouwd met kantoorruimte (2.500 m2), mezzanine (3.000 m2) en een magazijnvloer van 22.000 m2. Het gaat om het project ‘WarehouseWaalwijk’. Het pand wordt duurzaam en het dak krijgt zonnepanelen. Duurzaam project vanwege zonnepanelen..

3. Tynaarlo: Van Keulen Interieurbouw realiseert een bedrijfshal op bedrijventerrein Vriezerburg aan de Mercuriusweg 21.

4. Lelystad: Op Lelystad Airport Businesspark verrijst een nieuw logistiek centrum genaamd ‘Ley.001’. Het dc – in het deelgebied A6 District langs de A6 / N302 – krijgt een magazijnvloer van (30.000 vierkante meter met een kantoor van 500 vierkante meter. Bijzonder detail op het vlak van duurzaamheid is dat het centrum op Lelystad Airport zowel door BREEAM als LEED gecertificeerd zal worden. Project is nog in ontwikkeling.

5. Goirle: Johnbeerens.com realiseert in Goirle een nieuw bedrijfspand. Het pand zal onderdak bieden aan het logistieke centrum van het bedrijf, kantoorruimten, een eigen foto- en videostudio, trainingsruimten t.b.v. kappers, fitnessruimte met douches.

 

Reageer op dit artikel