nieuws

Hardis Group breidt uit naar Benelux

Warehousing 1894

Hardis Group breidt uit naar Benelux

Hardis Group (moederbedrijf van Reflex WMS) komt naar de Benelux. Na de opening van een kantoor in Zwitserland en Spanje, is het nu de beurt aan België, Nederland en Luxemburg.

Het Benelux-filiaal komt in Nederland. Met een nieuw filiaal in Utrecht wil de ontwikkelaar van Reflex WMS zijn internationale uitbreiding verder voortzetten en zijn aanwezigheid in Nederland, België en Luxemburg versterken.

Hardis wil uitgroeien tot een van de Europese marktleiders in logistieke software. Meer dan 250 bedrijven (1000 magazijnen) in een twintigtal landen over de hele wereld maken momenteel gebruik van het warehouse management systeem van Hardis Group. In de Benelux heeft Hardis 30 klanten, waaronder bol.com in zijn nieuwe dc.

 

Tot nu werkte Hardis Group met een internationaal team dat samen met de lokale partners (Logaps in Nederland) verantwoordelijk was voor de activiteiten in de Benelux. Nu kiest de groep ervoor om ter plaatse een filiaal op te richten en zich te vestigen in Nederland.  De aanwezigheid moet de groei versnellen. Logaps blijft actief voor Hardis.  “Het partnership met Logaps blijft gebaseerd op de business development van Reflex WMS binnen de Benelux. De ambitie van het filiaal is om met name als lokaal servicecentrum te fungeren”, stelt Foeke IJntema van Hardis.

 

Lees ook
Digitalisering jaagt investeringen in WMS flink op

 

Hardis Group Benelux begeleidt bij de personalisatie, implementatie en integratie van Reflex. Het team kan tevens ingezet worden voor de implementatie van internationale projecten.

 

Reageer op dit artikel