nieuws

Jungheinrich sluit deal met landbouw grootmacht

Warehousing 1500

Jungheinrich sluit deal met landbouw grootmacht

Jungheinrich heeft een grote slag geslagen met Maschinenring Deutschland, het grootste netwerk van Duitsland voor de inkoop van landbouwmachines.

Jungheinrich gaat nauw samenwerken met Maschinenering, een vereniging van agrariërs  dat 192.000 leden telt. Sinds 1 april kunnen de leden inkoopvoordelen krijgen  bij Jungheinrich voor de aanschaf van vorkheftrucks.

Heftrucks

De deal moet er voor zorgen dat de agrariërs ter alle tijden kunnen beschikken over goede heftrucks. Continue beschikbaarheid van heftrucks is essentieel in de landbouw, verklaart Thomas Hausner, hoofd inkoopvoordelen bij Maschinenringe Deutschland.

 

Bekijk ook
Alles over ETV216i (reachtruck lithium-ion)

 

Voor Jungheinrich betekent de deal extra omzetpotentieel. Omzet die al flink in de lift zit. De Duitse heftruckleverancier heeft tientallen jaren ervaring in de landbouw. Frank Strasmann, vice president sales Duitsland bij Jungheinrich: “Voor ons is het Maschinenring-netwerk het perfecte platform om nog aantrekkelijkere aanbiedingen te doen voor vorkheftrucks aan landbouwgroepen.” We verheugen ons op een partnerschap voor de lange termijn. “

Reageer op dit artikel